Vanavond is de finale van Sterren Dansen op het IJs 2011. De finale gaat tussen Jenny Smit en Michael Boogerd, die natuurlijk beiden hopen er met de titel vandoor te gaan.

Voor de belangrijkste aflevering van het seizoen, de finale, hebben Michael Boogerd en Jenny Smit drie kuren ingestudeerd. Ze laten hun schaatskunsten vanavond zien in een vliegact, dansen nog een keer hun favoriete nummer en we kunnen tijdens hun solo-optreden echt zien wat ze waard zijn. Vooral de vliegact, waarbij ze de lucht in gaan, belooft spectaculair te worden.

In de openingsact zien we Sita, die nu jurylid is en in 2007 zelf won. Natuurlijk wordt ook de finale van Sterren Dansen op het IJS 2011 gepresenteerd door Gerard Joling en Nance. Wie zal er vanavond winnen, de Volendamse Jenny of wielrenner Michael Boogerd?

Vanavond, 15 april, kun je om 20.30 uur op SBS 6 de finale van Sterren Dansen op het IJs zien.