Vandaag was ik aanwezig bij de persdag van MOOI PR. Hier waren de aankomende collecties te zien van merken zoals Hunkemöller, Invito, Ugg Australia, Essie, OPI en Clinique.

Nadat ik bij de showroom van Fuzzyshots was geweest, ging ik door naar de persdag van MOOI PR. Toen ik aan kwam zag ik een bus buiten staan, hierin werd de wintercollectie van Ugg Australia gepresenteerd. Helaas was deze bus alleen bedoeld voor de redactrices van de maandbladen.

Mode


Ook in de showroom werd een deel van de aankomende Ugg Australia collectie getoond, alleen helaas werd er nadrukkelijk verzocht om hier geen foto’s van te maken. Wel kan ik jullie foto’s laten zien van Invito (links) en Steve Madden (rechts), die volgende week donderdag in Amsterdam zijn eerste Nederlandse winkel opent.

Beauty


MOOI PR doet ook de PR van een aantal beautymerken zoals Clinique, Essie en OPI. Het laatste merk heeft nu nailapps in de collectie, dit zijn stickertjes die je over de hele nagel plakt. Zo heb je niet dat gedonder met die uitgelopen nagellak.

Geen foto’s


Toen ik nog een foto wilde maken van de OPI nagellak collectie, sprong een vrouw van MOOI PR ertussen. Zij vertelde mij op een hele dwingende manier dat er absoluut geen foto’s gemaakt mochten worden van Ugg Australia. Ik vond het erg markant dat deze dame geen onderscheid kon maken tussen OPI en Ugg Australia. Daarnaast horen PR-dames een overdreven vriendelijke uitstraling te hebben, want ze zijn het visitekaartje van hun merken. Ik betwijfel of Ugg blij zou zijn met zo’n licht ontvlambaar visitekaartje.

Goodiebag

Na die bijzondere gebeurtenis was het voor ons tijd om weg te gaan. Hieronder lees je wat in de goodiebag van MOOI PR zat.

Leuke artikelen goodiebag

– Dolcis tas
– Hunkemöller slip
– OPI nagellak
– Ugg Australia sleutelhanger
– Sans Soucis Créme

Niet leuke artikelen goodiebag

– Agent Provocateur Maîtresse Geurzakjes
– Geluidsboxen van Steve Madden
– 2 dezelfde folders over een Ladak deken