Beau van Erven Dorens is terug van weggeweest, want vanaf vanavond presenteert hij het nieuwe programma Show Me The Money. In het buitenland is dit programma al een groot succes en vanavond zullen we zien of ook in Nederland kijkers aan de buis gekluisterd zullen zitten voor de nieuwe spelshow.

Show Me The Money is een live spelshow waarin deelnemers het spel beginnen met 1 miljoen euro. Vervolgens moeten de deelnemers 8 vragen beantwoorden om er voor te zorgen dat ze zoveel mogelijk geld behouden. Dat lijken niet veel vragen, maar bij elke vraag zijn meerdere antwoordmogelijkheden. De deelnemers moeten bij elke vraag het geld zo snel mogelijk verdelen over de antwoorden, om zoveel mogelijk kans te maken op een mooi geldbedrag.

De deelnemers van het spel kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om al het geld op 1 antwoord in te zetten. Deze keuze is alleen weggelegd voor echte durfals, want bij een fout antwoord verdwijnt het geld door het luik. Het geld verspreiden zou dus een slimmere zet zijn. Ik ben wel benieuwd naar dit nieuwe programma! Gaan jullie naar Show Me The Money kijken?

Show Me The Money is vanaf vanavond, 11 april, twee weken lang iedere werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6.