Na onder andere Ghana, Argentinië en Bali is het in de aflevering van vanavond de beurt aan Zuid-Afrika. In Vakantieliefdes worden verliefde stellen die elkaar op vakantie ontmoet hebben herenigt om te zien of ze nog steeds zoveel om elkaar geven als tijdens hun vakantie.

In Vakantieliefdes zien we elke aflevering een Nederlands meisje die haar vakantieliefde op zoekt in het land waar hij vandaan komt en een meisje van wie haar vakantievriend naar Nederland komt. Beide stellen willen uitzoeken of ze na hun mooie vakantietijd nog steeds gevoelens voor elkaar hebben en of het meer is dan een vakantieliefde.

Vorige week liep het in Vakantieliefdes iets anders dan de stellen gehoopt hadden. Beide koppels zijn erachter gekomen dat ze toch te veel van elkaar verschillen door het land waar ze vandaan komen, hun cultuur of omdat de gevoelens er simpelweg niet meer zijn.

Hopelijk vergaat het de stellen die we in de aflevering van vanavond zien beter af. Jamie zoekt haar vakantievriend Mitch op in Zuid-Afrika, hoewel ze elkaar ontmoet hebben in Thailand. Leith, de vakantievriend van Hanneke, komt naar Nederland om te ontdekken hoe hun relatie ervoor staat als ze elkaar in een andere omgeving ontmoeten. Ik ben benieuwd of ze elkaar nog steeds leuk vinden zonder de vakantiesfeer en het mooie weer.

Vanavond, 10 april, kun je om 20.30 uur kijken naar Vakantieliefdes.