De avonturiers onder ons zullen blij zijn met het programma dat vanaf vanavond wekelijks te zien zal zijn. In het nieuwe programma How To Stay Alive laten Dennis Storm en Floortje Dessing zien hoe je uit een benarde situatie komt en hoe je extreme situaties overleefd.

Wanneer je op vakantie gaat bedenk je vaak niet van te voren wat je moet doen als je in een gevaarlijke situatie terecht komt. Omdat toeristen vaak niet weten wat ze moeten doen in zo’n situatie zoekt Floortje uit hoe je uit een benarde positie kunt komen. Zo laat ze onder andere zien hoe je uit een brandend hotel moet vluchten.

Dennis ontdekt het primitieve leven en gaat acht dagen alleen op pad in de wildernis. Het enige wat hij mee heeft op zijn tocht is een camera en een eenvoudige survivalkit. Dit houdt in dat hij ook zelf moet zorgen dat hij aan eten komt. Ik ben benieuwd hoe Dennis het er vanaf brengt!

How To Stay Alive is vanavond, 3 april, om 19.50 uur te zien op Nederland 3.