Vanavond komt alweer de tweede aflevering van Echte Meisjes in de Jungle op tv. Ik ben benieuwd wat we dit keer voor beelden uit de jungle te zien krijgen en kan dan ook niet wachten om te kijken. Voor alle fans is hier alvast een voorproefje voor de aflevering van vanavond!

Vanavond zit het Michella heel hoog dat Amanda zich al een koningin gedraagt en wil haar dan ook van haar troon stoten. Dit gebeurd echter niet zonder slag of stoot en het gaat er hard aan toe in de jungle. Beide dames zijn niet op een mondje gevallen en er breekt dan ook een ware bitch fight uit. De ruzie tussen Amanda en Michella zit Britt hoog en barst in tranen uit. Ze had het een stuk leuker en gezelliger verwacht en wil dan ook zo snel mogelijk weer terug naar huis.

Maar er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden. Voor de luxe opdracht moeten de meiden in een uitgeholde boomstam naar de overkant van het water varen, het beste team hoeft dan niet buiten te slapen. Ook moet de spinnenangst van de meiden moet overboord worden gegooid voor de geldopdracht, dat levert een hoop gegil en gehuil op! Gaan jullie vanavond ook weer kijken?

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=xfC6H2X9Wyk[/pro-player]
Echte Meisjes in de Jungle is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL5.