In Modemeisjes met een missie zien we vanavond drie meiden die ons een kijkje laten nemen in hun leven vol glamour, mode en business. De meiden wonen alle drie in Amsterdam en doen er alles aan om hun missie te laten slagen.

De drie diva’s die we zien in Modemeisjes met een missie zijn de vriendinnen Josh, Tamara en Maria. Eén ding hebben de vriendinnen gemeen en dat is dat ze er alles aan doen om hun missie te volbrengen. Zo gaat Josh helemaal voor haar modemerk Josh V, die ze nationaal en internationaal tot een succes wil brengen. De missie van Tamara is om het met haar eigen PR bureau nog verder te schoppen en ook Maria neemt niet snel genoegen met iets. Zij is al model, maar voelt dat er een succesvolle actrice in haar schuilt.

Christina Curry zou ook mee doen met het programma maar haakte vroegtijdig af. Nu laten Josh, Tamara en Maria wekelijks zien hoe het er met hun missie voor staat. Ik ben benieuwd of de missie van de modemeisjes echt gaat slagen, of dat ze het belangrijker vinden om op tv te komen.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=jOKdcH-vKXs[/pro-player]
Vanavond om 22.00 uur kun je op RTL5 kijken naar Modemeisjes met een missie.