Vorige week was het weer tijd voor een uitstapje, want het Online editors event vond plaats in Amsterdam. Het was een showroom vol met merken zoals Calvin Klein Underwear en MAC Cosmetics. Mijn collega Kim en ik waren hierbij aanwezig.

Het Online editors event van U-PR in Amsterdam duurde van 10.00 uur tot 14.00, maar Kim en ik waren weer veel te vroeg. Gelukkig maakte dit niet uit, want we mochten gelijk lingerie gaan passen van Calvin Klein Underwear.

Na de passessie gingen we verder naar de stand van MAC Cosmetics, waar we informatie kregen over de nieuwe cosmeticalijnen van het merk. Verder hebben we nog een rondleiding gekregen over de nieuwe zomercollecties van merken zoals Gaastra, Levi’s, Pepe Jeans London. Om 12.30 uur vonden Kim en ik het weer mooi geweest, het was tijd om terug naar de redactie te gaan.