Vanavond is Ik Hou van Holland weer op tv te zien. Met Guus Meeuwis als nieuwe teamcaptain, is dit de start van alweer het zevende seizoen. Zet de bitterballen op tijd klaar om in de stemming van dit oer-Hollandse programma te komen en denk vanaf de bank mee over de antwoorden op de vragen.

Na de oudejaarsspecial waar Irene Moors teamcaptain Peter Heerschop verving, is het nu definitief de beurt aan Guus Meeuwis. Hij is als opvolger van Peter Heerschop vanaf vanavond de nieuwe teamleider van het oranje team.

Ook in het nieuwe seizoen van Ik Hou van Holland nemen het rood-wit-blauwe team en het oranje team het tegen elkaar op. Elk team heeft wekelijks 3 verschillende deelnemers in de categorie twintigers, dertigers en veertigers. De teamcaptains sturen de teams aan en beantwoorden zelf ook vragen.

Jeroen van Koningsbrugge, teamcaptain van het rood-wit-blauwe team, zorgt meestal voor de leuke grappen en Peter Heerschop vulde hem als teamcaptain van het oranje team goed aan. Ik denk niet dat Guus Meeuwis net zo grappig is, maar ik laat me graag verrassen. Zit jij vanavond ook voor de buis?

Ik Hou van Holland is vanavond, 26 maart, om 20.35 uur op RTL4 te zien.