Vanavond kunnen we zien hoe tien meiden die gewend zijn aan luxe, het er vanaf brengen in de jungle. Voor echte Meisjes in de Jungle blijven ze namelijk vier weken lang in Suriname, waar ze gedropt worden in de jungle.

De tien dames die we zien in Echte Meisjes in de Jungle lijken helemaal niet op elkaar, wat heel wat grappige momenten zal opleveren. We kennen Ymke en Britt van Take me out, Leslie en Pauline van Echte Gooische meisjes, Michelle en Anna uit Dames in de dop, Adinda en Jaëlle van Benelux Next Top Model en Nadia en Amanda uit de Gouden Kooi.

Elke aflevering moeten de deelnemers twee opdrachten uitvoeren. Uit de opdrachten moet aan het einde van de serie blijken wie de slimste en de sterkste is. De opdracht waar het elke week in ieder geval om gaat is de luxe opdracht. Hierdoor wordt bepaald welk team er die week in het luxe kamp mag slapen, waar ze een douche, kok, een bed en een toilet tot hun beschikking hebben. De verliezers slapen in het primitieve kamp, waar buiten wordt geslapen in een hangmat, waar geen douche is en waar zelf gekookt moet worden.

Het is begrijpelijk dat voor alle meiden de luxe opdracht natuurlijk erg belangrijk is. Daarnaast zijn er ook nog andere opdrachten, waarmee per opdracht €5.000 te verdienen valt. Het team dat het meeste geld binnen haalt, gaat door naar de finale. Tot slot gaat er één iemand met het verdiende geldbedrag naar huis.

De opdrachten zijn niet helemaal ongevaarlijk, want al eerder ging het gerucht dat Ymke tijdens de opnames gebeten zou zijn door een slang. Tijdens de opdrachten zien we wie het slimste is, wat voor komische momenten zal zorgen want niet alle deelnemers zijn even slim. Ik ben benieuwd, dus ik ga zeker kijken!

Echte Meisjes in de Jungle is vanavond, 24 maart, om 20.30 uur te zien op RTL5.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’ image=’https://i.ytimg.com/vi/wl1hMUf_Rco/0.jpg’]https://www.www.meidenblog.nl/wp-content/uploads/2011/03/slangenbeet-echte-meisjes-jungle.flv[/pro-player]