Veel meiden gamen niet omdat ze denken dat er toch geen leuke spellen voor hen zijn. Dat is niet waar, want met de volgende leuke Xbox spellen wordt je van zelf een fanatieke gamer. Kortom, je kunt de Xbox 360 die in de kast staat te verouderen tevoorschijn halen.

Zumba Fitness – Kinect

Met de Xbox 360 Kinect hoef je geen duur sportschoolabonnement meer te betalen om toch aan Zumba te doen, want het kan ook thuis met Zumba Fitness. Het heeft de combinatie van dansen en fitnessen, met dansen zoals Salsa, Flamenco, Reggaeton, Merengue, Rumba, Hip-Hop en Mambo. Je wordt geholpen door een fitnessinstructeur die je de passen laat zien.

Thrillville Off The Rails

In dit spel ben jij de baas van een pretpark en jij bent degene die bepaald wat er gebeurd. Je kunt misselijkmakende achtbanen ontwerpen, maar ook bijvoorbeeld een draaimolen of een kartbaan. Het leuke aan dit spel is dat je ook kunt kiezen uit scenario’s, het word dus niet zo snel saai. En als je even geen zin hebt om te ontwerpen, kun je ook zelf in de achtbanen gaan zitten.

Scene It? – Lights, Camera, Action

Vecht door middel van dit triviaspel uit wie van jou en je vriendinnen de meeste kennis heeft van films. Deze quiz heeft 1800 vragen, dus we hoeven niet bang te zijn voor herhaling. Er zijn 5 verschillende puzzelrondes, dus nodig je vriendinnen uit en kijk wie er wint.

Lost – The Video Game

Lost is het een spel gebaseerd op de gelijknamige tv-serie. In dit spel ben je een passagier van een neergestort vliegtuig en je bent terecht gekomen op een onbekend eiland ergens op de Atlantische oceaan. Het is jouw taak om van het eiland af te raken, maar hiervoor moeten wel een aantal hindernissen omzeild worden.