Modeliefhebbers opgelet! Droom jij ook van een baan als ontwerper, dan kun je vanavond inspiratie op doen. Vanavond begint namelijk het nieuwe seizoen van Project Catwalk.

Dat het programma een succes is is duidelijk, vanavond wordt namelijk alweer het achtste seizoen uitgezonden van de Amerikaanse serie. In Project Catwalk laten de ontwerpers zien wat ze waard zijn door opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. De gemaakte items worden door modellen geshowd op de catwalk en beoordeeld door de jury.

En dat is niet zomaar een jury. Michael Kors, Heidi Klum en Nina Garcia vellen aan het eind van elke aflevering hun oordeel over de gemaakte creaties van de deelnemers. Vanavond zien we dat de 17 aanstormende talenten hun eerste opdracht krijgen. De ontwerpers moeten binnen 5 uur een kledingstuk van hun medekandidaten vermaken tot een nieuw ontwerp. Maar ze staan er niet alleen voor, coach Tim Gunn zal de kandidaten bijstaan en advies geven.

Heb jij je tv vanavond, 21 maart, om 21.25 uur ook op RTL5 staan om naar het nieuwe seizoen van Project Catwalk te kijken?