Gisteren zagen we de spannendste aflevering van Wie is Mol 2011, toen werd namelijk bekend dat Patrick Stoof de Mol is. Art Rooijackers had het al die tijd goed en kwam tijdens de finale als winnaar uit de bus.

Bij Wie is de Mol 2011 is niets wat het lijkt. Alle deelnemers, behalve Art, dachten dan ook dat Patrick te vertrouwen was en absoluut geen Mol kon zijn. Patrick heeft het spel goed gespeeld, onopvallend heeft hij ervoor gezorgd dat niet al het geld binnen werd gehaald.

Normaal gesproken heeft Wie is de Mol 10 afleveringen, dit seizoen waren het er 11. De dag waarop bekend werd dat Patrick de Mol is, werd in een aantal landen St. Patrick’s Day gevierd. Zou het programma er daarom dit seizoen 1 aflevering bij hebben gekregen?

Iedere aflevering moesten de deelnemers vragen beantwoorden over de Mol, degene die de meeste vragen fout had moest het spel verlaten. Art was een fanatieke speler en maakte alle testen het beste. Als winnaar van Wie is de Mol 2011 won hij de pot met geld, dat de deelnemers bij elkaar gesprokkeld hebben tijdens de opdrachten. Het lukte de Mol dus niet altijd om het verdienen van geld tegen te gaan. Winnaar Art kwam namelijk alsnog met €19.540 rijker terug uit Nicaragua.

Ook dit jaar zat ik weer op de verkeerde Mol, maar ik geef niet op. Volgend seizoen ga ik gewoon weer kijken en wie weet heb ik het dan eindelijk een keer goed.