Er is veel mogelijk met de Nintendo Wii, dat weten we allemaal. Je kunt ermee sporten, maar ook leuke spelletjes op spelen. Maar er is nu ook een manier gevonden waardoor je de Wii zelfs als seksspeeltje kunt gebruiken.

Bedrijf Mojowijo heeft een manier gevonden hoe je seks kan hebben met de Wii controllers. Voor deze manier van seks zijn twee Wii controllers nodig. De apparatuur van Mojowijo bevestig je aan de accessoirepoort van de controller en viola je hebt een seksspeeltje. Het is een soort virtuele vibrator, want het systeem stuurt trillingen door van het ene apparaat naar het andere apparaat.

De controllers staan in verbinding met elkaar door middel van Bluetooth via de computer. Wel moet je de Mojowijo software op je computer installeren. Hiervoor hoef je niet in dezelfde ruimte te zitten, dus seks is nog steeds mogelijk als jouw vriend in Australië zit.

Voor dit leuke spelletje is de Wii-console niet nodig. Om het nog leuker te maken kan je wel Skype nemen, zo kan je kijken naar je vriend terwijl jullie samen aan het genieten zijn. Mojowijo heeft het seksspeeltje in twee varianten, één voor mannen en één voor vrouwen. Momenteel is het apparaat nog in ontwikkeling, maar tegen de zomer is het seksspeeltje verkrijgbaar.