Na tien spannende weken zullen we vanavond te weten komen wie al die tijd de mol is geweest. De finale van Wie is de Mol 2011 gaat tussen Art Rooijakkers en Patrick Stoof.

Een van hen is de winnaar, de ander de mol. Het verbaasde mij dat dit seizoen de mol pas in aflevering 11 bekend wordt gemaakt, normaal gesproken gebeurde dit in aflevering 10. De drie finalisten van Wie is de Mol 2011 zijn dit jaar Soundos, Patrick en Art. Vorige week zagen we al dat Soundos blijkbaar op de verkeerde mol zat, want zij is niet de mol en niet de winnaar. Maar in Wie is de Mol is natuurlijk niets wat het lijkt.

Vanavond wordt bekend wie de mol van 2011 is. Zelf verdenk ik al vanaf het begin Art, omdat het lijkt alsof hij veel opdrachten probeert te saboteren. Maar ook Patrick zou een hele goede mol zijn, juist omdat iedereen hem vertrouwd. De taak van de mol is natuurlijk om het binnenhalen van geld moeilijker te maken, door onopvallend expres fouten te maken.

We zien vanavond niet alleen wie de mol en wie de winnaar is, maar we krijgen ook aanwijzingen te zien. In alle vorige afleveringen heeft de mol geprobeerd het verdienen van geld tegen te gaan en vanavond zien we hoe hij dit gedaan heeft.

Wie is de Mol is vanavond, 17 maart, om 20.30 uur te zien op Nederland 1.