Yolanthe Sneijder-Cabau presenteert vanaf vanavond acht weken lang het nieuwe programma Het perfecte plaatje. Hierin zien we wat bekend en onbekend Nederland ziet als de perfecte baan, man, auto en vrouw.

Er wordt elke week door vijf BN’ers een top 10 gekozen van het perfecte plaatje. Iedere week zien we een ander team voorbij komen, maar het gaat niet alleen om de keuzes van de BN’ers. Het publiek kan via internet laten weten wat voor hen het perfecte plaatje is. De lijst van onbekend Nederland wordt vergeleken met de keuzes van de BN’ers.

We zien ook wat de perfecte vrouw is voor mannelijke bladenlezers en of glossylezeressen voor het zelfde type man vallen als de lezeressen van andere tijdschriften. Ben je benieuwd? Het perfecte plaatje komt vanavond, 13 maart, om 20.30 uur op Nederland 3.

Klik hier om je eigen perfecte plaatje te maken.