Kennen jullie ze nog, die schreeuwende en scheldende meiden die opeens een ingeving hebben gekregen een echte dame te willen worden? Vanaf vanavond zijn ze er weer in een nieuw seizoen van Dames in de Dop.

Dames in de Dop heeft een nieuw jasje gekregen, dit seizoen zijn de dames in spe namelijk dagelijks op tv te volgen. Elke werkdag kunnen we zien hoe het de meiden vergaat met de strenge regels in het Dames in de Dop internaat. Acht asociale meiden mag je wel zeggen, zitten tien weken lang met elkaar in één huis.

Maar met zijn allen in het huis wonen is alles behalve één groot feest. Ze leren het overmatige alcoholgebruik af, leren op een normale manier met jongens om te gaan in plaats van zomaar iedereen te versieren en moeten stoppen met al het uitgaan.Elke week moeten de meiden tijdens een examen laten zien wat ze geleerd hebben. Degene die het niet in zich heeft een echte dame te worden valt af. Na tien weken is er één echte dame over die de hoofdprijs krijgt voor haar harde werken. En dat is niet mis, een auto, een baan en een €15.000 krijgt zij voor het zijn van een echte dame.

Dames in de dop is vanaf vanavond, 7 maart, om 20.00 uur te zien op RTL5.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=NC6w0LFoRdo[/pro-player]