Aanstaande zaterdag ligt de MAC make-up Wonder Woman collectie in de schappen. Het uiterlijk van deze cosmetica heeft een design gebaseerd op de stripheldin Wonder Woman. Dit is even wat anders dan het zwarte uiterlijk van de mascara die normaal gesproken door je tas zwiert.


Om je oneffenheden weg te werken, kan je kiezen voor het doosje aan de linkerkant. Hierin zit een kleur voor de glans en een kleur voor een matter effect. Voor wat meer kleur in je gezicht is er een wat rodere blush, maar de MAC make-up Wonder Woman collectie heeft ook een blush met natuurlijke tinten.

Natuurlijk kan oogschaduw niet ontbreken. De collectie heeft verschillende doosjes met kleurtinten. Zo is er een doosje met bruine tinten, maar ook in het groen en blauw. Als jij altijd dezelfde kleur oogschaduw op hebt, kun je ook kiezen voor één kleur.

Om de ogen af te maken, heeft de MAC make-up Wonder Woman collectie zwarte eyeliner en mascara in het groen, zwart, blauw en paars.

Je gezicht is helemaal af met make-up op je lippen. MAC heeft lippenstift en lipgloss in diverse kleuren, zodat je zelf kunt kiezen wat bij je past.

Dan rest er nog maar een ding, nagellak. MAC make-up Wonder Woman collectie heeft nagellak in de kleuren van Wonder Woman: rood en navyblauw. Het zit in een potje dat leuk zal staan op je make-up tafel.

Om het helemaal compleet te maken, heeft MAC make-up Wonder Woman collectie ook nog leuke kwasten om mee te poederen. Al je producten kan je in een bijpassend Wonder Woman etui doen, want ook daar heeft MAC aan gedacht.

Ik vind de collectie grappig, maar wel een beetje kinderachtig voor een luxe merk als MAC. Als je het mij vraagt, heeft het merk leukere collecties gehad zoals de MAC Dare to Wear make-up.