We kunnen weer genieten van de meest gekke stunts die uitgevoerd worden, want vanavond gaat het nieuwe seizoen van Try before you die van start. Maar deze keer is het programma iets anders dan de voorgaande jaren.

In het nieuwe seizoen van Try before you die hebben kijkers namelijk hun eigen idee voor een stunt ingestuurd. De meest originele ideeën zijn uitgekozen en mogen de kijkers dan ook echt zelf uitvoeren. Dit gebeurd natuurlijk wel onder begeleiding van de presentatoren.

Zo zien we of de presentatrices Zarayda, Geraldine en Nicolette de waarheid spreken, want zij ondergaan een leugentest. Ook zijn Saar, Tim (New Kids Turbo) en Willy van de Opposites van de partij. De BN’ers en de kijkers laten zien wat zij nou echt gedaan moeten hebben voordat ze dood gaan. Ik ben benieuwd hoe ze het er dit seizoen vanaf brengen.

Om je alvast een voorproefje te geven, in dit seizoen zien we onder andere hoe aan de handrem wordt getrokken van een keihard rijdende vrachtwagen en hoe wilde stieren ontweken worden. Kun je niet wachten om de presentatoren en de kijkers te zien stunten? De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Try before you die wordt vanavond om 20.30 uur uitgezonden bij BNN.

[pro-player]https://download.omroep.nl/bnn/mediadepot/mp4/41/1145/25070.mp4[/pro-player]