Vanaf vanavond is de nieuwe serie Iedereen is gek op Jack op tv te zien. Linda de Mol en Jeroen van Koningsbrugge zullen de hoofdrollen gaan spelen.

Iedereen is gek op Jack is gebaseerd op de Amerikaanse serie Everybody loves Raymond en belooft net zo’n succes te worden. Linda de Mol speelt Barbara en is getrouwd met Jack (Jeroen van Koningsbrugge) en samen met hun drie kinderen zijn ze net verhuisd van Amsterdam naar Almere. Het gezin woont naast de ouders van Jack, die graag van de gelegenheid gebruik maken door op elk moment van de dag binnen te vallen.

De aflevering van vanavond heet Coby’s Ballen en belooft een komische aflevering te worden. Barbara krijgt een kookles van de moeder van Jack en leert hoe ze gehaktballen moet maken. Als ze erachter komt dat Jack de gehaktballen van zijn moeder lekkerder vindt dan die van haar, wordt ze woedend.

Ik ben wel een beetje fan van Jeroen van Koningsbrugge, dus mij lijkt het een leuke serie! Zitten jullie vanavond ook voor de buis? Iedereen is gek op Jack is vanavond om 20.30 uur op RTL4 te zien.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=QaS-WvhLXoI[/pro-player]