Op stap gaan met je vriendinnen is leuk, alleen helaas laat het budget dit niet altijd toe. Blijf op je vrije avond lekker thuis en als er niets op tv is, geen probleem. Gamen is niet meer alleen voor nerds, de volgende 4 Wii games zijn ook leuk voor meiden en maken jouw avond thuis helemaal compleet.

Topmodel

Als jij denkt dat je het nieuwe topmodel bent, dan is dit je kans. Overtuig de jury door de juiste outfits te dragen en de juiste poses aan te nemen. Kies een model met bijpassend karakter en neem het op tegen de andere modellen. Zo kan je wel je school afmaken, maar toch alle voor- en nadelen van het modellenleven meemaken.

Monopoly

Dit spel is gebaseerd op het gelijknamige bordspel, dat we vroeger allemaal speelden. Het maakt niet uit wie je bent, Monopoly blijft leuk voor jong en oud want iedereen wil de weg naar rijkdom vinden. Op je vrije avond kan je al je vriendinnen opbellen en weer genieten van dit bekende gezelschapsspel.

Dance on Broadway

Tegenwoordig hoef je niet meer beroemd te zijn om op Broadway te schitteren. Zing en dans voor een bijpassend decor in een kostuum dat je zelf gekozen hebt. Elke speler kan een eigen rol vertolken en dansen op één van de 20 bekende musicalnummers.

Jambo! Safari

Ben je een echte dierenvriend? Dan is dit spel echt iets voor jou. Je bent een ranger op de Afrikaanse vlakte en je doet spannende reddingsmissies. Je probeert dieren gezond te houden, maar je moet ook dieren in nood redden, diagnoses stellen of dieren juist vrij laten.