Een goede stijl hangt niet alleen van je kledingkeuze af. Het is ook handig als je weet wat voor kleding bij jouw figuur past, zodat je het mooist voor de dag kunt komen. Hier een aantal kledingtips voor meiden met een voller figuur.

Wikkelvesten en V-hals
Wikkelvesten accentueren je taille waardoor je er slanker uitziet. Daarnaast kun je met een V-hals de aandacht van je buik afleiden. Zorg er wel voor dat je decolleté niet to much wordt, dan heb je de kans dat jongens je alleen daarom leuk vinden.

Broeken
Een skinny jeans is helemaal in, maar staat absoluut niet bij ieder figuur. Als je iets voller bent, kun je beter kiezen voor een spijkerbroek met wijde pijpen. Deze broeken zijn op weg naar hun comeback.

Gooi oude kleding weg
Wanneer je nog oude kleding hebt, wat je nu te klein is, kun je dit beter weggooien. Door te kleine kleding te dragen, lijk je vaak een stuk voller dan je eigenlijk echt bent. Dit zelfde geldt ook voor hele wijde kleding, dat verbergt je figuur alleen maar.

Grote accessoires
Als je kleine accessoires gebruikt, bestaat de kans dat het helemaal niet opvalt dat je iets draagt. Daarom kun je beter kiezen voor grote, opvallende kettingen of armbanden. Daarnaast kun je ook beter een grote tas in plaats van een kleine dragen.

Brede riemen
Laat je vrouwelijke vormen in je voordeel werken door ze te accentueren met een brede riem. Je kunt kiezen voor een jurkje waar al een riem inzit, maar je kunt er natuurlijk ook altijd zelf eentje omheen doen.

Neem een voorbeeld
Laat je inspireren door meiden die hetzelfde figuur hebben als jij. Dit kunnen meiden zijn die je kent, maar er zijn vast ook genoeg celebrities met hetzelfde figuur. Het is slim om te winkelen met een (vollere) vriendin, zodat je elkaar advies kunt geven.