Ben je ook op zoek naar die ene ideale mascara? L’Oréal Paris komt met de Lash Architect 4D mascara die veelbelovend klinkt en waarvan je hieronder een review vindt.

L’Oréal Paris heeft zijn bekende Lash Architect mascara verbeterd. De nieuwe versie, de L’Oréal Paris Lash Architect 4D, belooft verlenging van de wimperhaartjes, meer volume, intense kleur, langhoudende krul en perfecte separatie. Volgens L’Oréal Paris wordt dit alles bereikt door het uitzonderlijke borsteltje en de formule, die beide zorgen dat de wimpers een heus 4D effect ondergaan. Zo heeft de mascara een spiraalvormig borsteltje waarmee je makkelijk bij ieder haartje komt en waardoor de wimpers D1 Volume, 2D Lengte, 3D Separatie en 4D Krul krijgen.

Review

Dat klinkt natuurlijk allemaal ontzettend hoopvol, maar alle mascara’s beloven perfect wimpers en toch maken de meeste hun belofte nooit waar. Maar doet de L’Oréal Paris Lash Architect 4D mascara wel wat er beloofd wordt?

Wat mij als eerste opviel aan de L’Oréal Paris Lash Architect 4D is dat het borsteltje helemaal niet zo bijzonder oogt als het merk zegt. Maar als je beter kijkt, zie je wel degelijk dat dit borsteltje anders is. De borstel heeft een spiraalvorm, is en vrij lang en is ietsje gebogen.

Bij het opdoen van de mascara heeft het borsteltje wel de neiging om te veel mascara mee te nemen, waardoor je wimpers aan elkaar gaan plakken. Maar als je ze vervolgens met een ander borsteltje uit elkaar haalt, zie je wel dat je wimpers langer zijn en meer volume hebben. Wat heel fijn is aan de mascara, is dat het na het aanbrengen niet hard wordt. Hierdoor heb je niet het idee dat je wimpers breken en kun je heel gemakkelijk, zelfs na een aantal uur, nog een extra laagje aanbrengen.

Zelf vind ik dat de L’Oréal Paris Lash Architect 4D mascara gemakkelijk is vast te houden en door de lengte en vorm goed is aan te brengen op de wimperhaartjes. Oké, de mascara verricht misschien geen wonderen, maar welke mascara doet dat nou wel? Maar de L’Oréal Paris Lash Architect 4D mascara komt de gemaakte beloftes wel na en is dan ook zeker een keer het proberen waard.

Loreal