Na Big Brother en de Gouden Kooi is er nu het programma Secret Story. In dit nieuwe programma zullen 15 bewoners op de voet gevolgd worden tijdens het bewaren van hun geheimen.

In het Secret Story draait het allemaal om 8 mannen en 7 vrouwen die zichzelf vrijwillig laten afsluiten van de buitenwereld in een huis in Portugal. De bewoners van het Huis der Geheimen moeten er alles aan doen om hun eigen geheim te bewaren en achter de geheimen van hun medebewoners te komen.

Vanaf maandag kunnen we elke werkdag tussen 19.30 uur en 20.30 uur de ontwikkelingen van het Huis der Geheimen volgen. Op iedere donderdagavond is er ook een live uitzending die gepresenteerd wordt door Renate Verbaan. Tijdens deze liveshow wordt er wekelijks iemand naar huis gestemd door de kijkers.

Ben je ook zo benieuwd naar het Huis der Geheimen? Vanavond wordt de eerste uitzending van Secret Story om 21.15 uur op NET5 uitgezonden. Dan krijgen we de bewoners te zien en de 15 geheimen te horen.