Vanavond is alweer de zesde aflevering te zien van Wie is de Reisleider? In dit programma laten Bridget Maasland, Eddy Zoëy, Rick Brandsteder en Dennis Weening zien wat ze waard zijn als reisleider.In Wie is de Reisleider hebben de BN’ers allemaal een eigen groep gekregen die ze begeleiden op hun vakantie. Om te voorkomen dat ze de reizigers teleur zullen stellen hebben ze allemaal een spoedcursus in reis leiden moeten ondergaan.

Eddy Zoëy is met zijn groep op safari in Zuid-Afrika. De eerste problemen deden zich daar al voor toen de zon het liet afweten. Maar als reisleider moet Eddy het ook in de regen leuk kunnen maken voor de vakantiegangers.

We zien Bridget vanavond weer met haar groep singles in Jordanië. Dat single reizen niet alleen in trek zijn bij jongeren zien we in haar groep. Er zitten zowel mannen als vrouwen van rond de 20 tot wel 70 jaar in de groep van Bridget.

In Thailand zien we Rick die een groepsreis van 7 families begeleidt. We weten natuurlijk allemaal dat ze in het land van de tuk-tuks geen boterham met pindakaas eten, maar vorige week was een wel erg aparte delicatesse te zien. De groep van Rick kwam langs een kraampje waar ratten geroosterd werden en dat moest natuurlijk geproefd worden! Ik ben benieuwd hoe het vanavond gesteld is met de gezondheid van de families.

Dennis is misschien wel de reisleider die het vaakst te laat komt. Hij gaat met een groep vakantiegangers naar Costa Rica. Dennis is niet bij iedereen geliefd, maar hij doet wel zijn best om een betere reisleider te worden. Zo heeft hij een aantal meiden uit de groep al een keer ontbijt op bed gebracht, wat niet een erg groot succes was omdat al het eten al minstens vijf keer op de grond had gelegen voordat hij bij de dames aan kwam.

In de aflevering van vanavond zullen we te weten komen hoe de groep van Dennis reageert als hij verteld dat hij de gezamenlijke fooienpot nog steeds kwijt is. En hoe het met de reizigers van Bridget, Eddy en Rick is.

Wie is de reisleider is vanavond weer op RTL5 te zien tussen 21.30 uur en 22.30 uur.