Als vrijgezel hoor je alle plannen die jouw vriendinnen op Valentijnsdag met hun vriendje hebben. Het maakt jou meestal niet uit om single te zijn, maar met Valentijnsdag is het niet leuk om alleen te zijn. Niet getreurd, Meidenblog heeft een aantal manieren op een rijtje gezet hoe je aan een Valentijn komt.

Ga bij een studievereniging

Als je studeert zal jouw opleiding best een vereniging hebben. Hierbij bedoel ik geen studentenvereniging maar een studievereniging. De jongens hier hebben waarschijnlijk dezelfde interesses als jij. Dat geeft reden om jullie goede gesprek voort te zetten op een tweede date.

Ga met je vriendin mee naar haar vriend

Je vriendin zal vast blij zijn als jij eens meegaat kijken naar de training van haar vriendje. Zorg dat het laatste kwartiertje komt, je kunt best 15 minuten even in de kou staan. Laat je vriendin lekker klef doen met haar vriend en lach erom met zijn beste vriend, die best leuk is.

Raadpleeg zijn advies in een kledingwinkel

Deze keer ga je even niet voor jezelf shoppen. Zogenaamd ga je voor broer shoppen en daarbij heb je advies nodig. Dus, loop een herenmodezaak binnen en kijk waar de leukste jongen staat. Toevallig hangt die leuke trui in hetzelfde rek waar hij aan het zoeken is.

Imponeer hem in de klimhal

Brede schouders, een gespierd bovenlichaam en weinig arrogantie, dat soort jongens vind je meestal in de klimhal. Heb jij vrienden die vaker klimmen, bel ze op en ga mee. Die leuke jongen zal vol bewondering kijken hoe jij á la spider(wo)man naar boven klimt. In de buurt van een klimwand is er altijd een knusse sfeer, dus waarschijnlijk zullen jouw vrienden hem wel kennen.

Ga mee stappen met je broer of vriend

Je broer zal verbaasd opkijken als je opeens wel mee wilt stappen. Hallo, hoe vaak krijg je de kans om met zoveel jongens op stap te gaan? Er zit vast wel een leuke jongen tussen die jou ook ziet zitten. Als je geen broer hebt, kan je ook meegaan met een vriend. Let er alleen wel op dat hij niet stiekem een oogje op jou heeft.

Wees voor dezelfde voetbalclub als hij

Waar vind je meer jongens bij elkaar dan bij een wedstrijd tussen bekende voetbalclubs. Je zult je wel even in de spelregels moeten verdiepen, want niets is zo irritant voor jongens als een meisje die denkt dat ze er verstand van heeft. Misschien vind je het saai, maar je scoort gelijk punten als jij net zo fanatiek doet voor die club als hij.

Ga naar een hockeyfeest

Als je het echt niet meer weet, kan je altijd nog naar een hockeyfeest gaan. Op zulke feesten komt er altijd veel alcohol aan te pas en die eerste zoen zul je dan ook snel te pakken hebben. Stuur hem een sms dat je niet kan wachten op die tweede, die toevallig net op maandag 14 februari moet plaatsvinden.