Wie kent ze niet? De Harajuku Lovers poppetjes van Gwen Stefani gevuld met parfum. Alle vijf de poppetjes zijn terug van weggeweest en helemaal veranderd! Ze zijn nu aangepast in ‘wicked stijl’ en dus enorm over de top.

Naast nieuw haar en nieuwe kleding hebben alle verschillende Harajuku Lovers poppetjes ook een nieuwe geur! De poppetjes hebben allemaal een eigen naam en een eigen geur. Hieronder lees je welke geuren bij welke namen horen.

Love
Het Harajuku Lovers poppetje Love heeft een schattige uitstraling en donkerpaars haar. Love is een fruitige geur wat waarschijnlijk door ingrediënten als oranjebloesem en viooltjes komt.

Baby
In dit geval is het niet een baby in de vorm van een klein kind, maar juist iemand die alle jongens gek maakt. De geur van Baby is een klein beetje fruitig maar ook heel sensueel, door de toevoeging van weelderige orchideeën en sensuele muskus.

Music
Met haar knalroze haar is Music een aparte verschijning tussen de andere Harajuku Lovers. Ze heeft haar eigen stijl en is met haar houtachtige geur ook een klein beetje anders dan de andere poppetjes. In de Music geur zit pioenroos en cederhout verwerkt waardoor ze die bepaalde geur krijgt.

G
G heeft een hippe uitstraling en een fruitige geur die mede mogelijk gemaakt wordt door ingrediënten als appel, ananas, perzik, watermeloen en framboos.

Lil Angel
Lil Angel heeft roodroze haar en is absoluut niet bang om op te vallen. Ze heeft een verfrissende, sprankelende geur die wordt veroorzaakt door onder andere lotusbloem, champagne en grapefruit.

Verpakking
Alle Harajuku Lovers poppetjes zitten in een doosje dat dezelfde kleur heeft als het haar van de poppetjes en op de voorkant wordt het poppetje dat erin zit afgebeeld.

Persoonlijk lijkt Baby mij de lekkerste geur van de vijf, omdat die niet te fruitig is maar wel sensueel. Wat is jouw favoriete Harajuku Lover?