Kruidvat komt met een nieuwe zomerse lijn die de naam Bodyfruit draagt. Wij kregen op de redactie van Meidenblog een pakketje binnen met daarin een aantal producten van deze vrolijke, nieuwe lijn. En aangezien stagiaires altijd alle rotklusjes moeten uitvoeren, was het aan mij de taak om deze producten uit te proberen.

De Kruidvat Bodyfruit lijn bestaat uit vier producten, namelijk body lotion, douche gel, body scrub en body butter. Dankzij de fruitige geuren Coconut & Shea Butter, Mango & Papaya en Cranberry & Pomegranate wordt niet alleen je huid, maar ook je neus verwend.

Pakket
Het pakket dat wij op de redactie gekregen hebben met daarin 4 producten van de Kruidvat Bodyfruit lijn, zag er ontzettend vrolijk en zomers uit. De producten waren op een rond dienblad bevestigd en versierd met een longdrinkglas inclusief vrolijke rietjes en een Hawaï slinger. Je kwam er meteen door in een zomerse vakantiestemming, wat natuurlijk ontzettend prettig is in deze koude tijd van het jaar!

De producten van het dienblad verlossen was een klus die niet in je eentje te klaren was. Maar met zijn drieën is het ons na een hoop trek en sjor werk uiteindelijk gelukt de producten van het dienblad te bevrijden!


Douche gel Cranberry & Pomegranate
De Cranberry & Pomegranate douche gel uit de Bodyfruit Kruidvat lijn zit in een paarse tube die je gemakkelijk met één hand open kunt maken. Meteen wanneer je dat gedaan hebt, vult de badkamer zich met een zeer fruitige geur die mij doet denken aan aanmaaklimonade.

Het goedje is een beetje waterig, maar het schuimt wel goed en het maakt je huid schoon en zacht. Na het afspoelen vervaagt de geur en dat vond ik eigenlijk wel prettig, zo loop je in ieder geval niet rond als een stuk fruit.


Body butter Mango & Papaya
De Mango & Papaya body butter heeft een erg sterke geur waar ik persoonlijk niet zo’n fan van ben. Het is een beetje dik spul en het doet mij een klein beetje denken aan pudding. Om de body butter uit het ronde doosje te halen, kun je het beste een spateltje gebruiken.

Prettig aan de body butter vind ik wel dat deze heel snel intrekt en ervoor zorgt dat je huid lekker zacht wordt. Dit product uit de Bodyfruit Kruidvat lijn zou ik absoluut gebruiken als ik het in de geur Cranberry & Pomegranate zou hebben.


Body scrub Coconut & Shea Butter
Iedere geur heeft zijn eigen kleur, zo ook de Coconut & Shea butter geur die de kleur blauw heeft. De Coconut & Shea Butter body scrub heeft een sterke kokosgeur waar je van moet houden. Mijn favoriete geur is het niet en daarom vind ik het jammer dat de geur vrij lang blijft hangen.

Net als de douche gel zit ook de body scrub in een handige tube, zo komt er geen water in en kun je het langer schoon houden. Deze body scrub uit de Bodyfruit lijn van Kruidvat is een milde scrub en maakt je huid heerlijk zacht.


Body Lotion Mango & Papaya
De body lotion zit niet in een tube, maar in een handige fles waarmee je de dosering goed kunt regelen. Ook dit product uit de nieuwe zomerse lijn van Kruidvat is een beetje waterig, maar het trekt wel redelijk snel in.

Eerlijk gezegd vind ik deze geur net iets te veel van het goede, daarom zou ik dit product niet snel voor mezelf kopen.

Prijs
De prijzen van de producten uit de exotische Bodyfruit lijn van Kruidvat variëren tussen de 2 en de 3 euro. Wanneer je niet zo heel veel geld te besteden hebt, is deze lijn dus een absolute uitkomst!

Door het vrolijke uiterlijk van de producten en de lage prijzen, zijn de artikelen uit de Bodyfruit lijn van Kruidvat ook een ideaal cadeautje voor bijvoorbeeld je moeder, je vriendinnen of je zus.