Vanavond is het tijd voor de finale van Popstars! Na een zenuwslopende afvalrace zullen de jonge Simone en de grote broer van Ben Saunders, Dean Saunders strijden om als winnaar van Popstars uit de bus te komen.

Vorige week stonden Dean Saunders en Sharon Kips tegenover elkaar in de Sing Off van Popstars. Sharon Kips moest helaas het programma verlaten waardoor de finalisten van Popstars in één klap bekend waren: Simone Nijssen en Dean Saunders.

Eigenlijk vind ik Simone en Dean allebei heel goed, dus het maakt mij niet zoveel uit wie er gaat winnen. Het zou natuurlijk wel heel leuk zijn als de broertjes Saunders allebei winnen. Maar aan de andere kant denk ik dat Simone dit programma harder nog heeft dan Dean. Die kan altijd nog een duet doen met zijn broer Ben, die inmiddels The Voice of Holland heeft gewonnen.

De finale van Popstars is vanavond om 20:00 uur te zien op SBS6.