Na het grote succes van Oh Oh Cherso zijn de makers begonnen aan een vervolg. In het vervolg, dat Oh Oh Tirol gaat heten, zien we hoe de acht feestbeesten de Oostenrijkse pistes op zijn kop gaan zetten.

De kans is groot dat er in het vervolg van Oh Oh Cherso ook weer flink gelachen wordt, want geen van de Hagenezen heeft ooit eerder op de ski’s gestaan. Dat levert nogal wat gestuntel en dus grappige momenten op, denk ik!

Naast het lachen en feesten moeten Barbie, Jokertje, Sterretje, Elize en de andere feestende Hagenezen ook dit seizoen weer aan de bak. Omstebeurt moeten ze aan het werk bij verschillende bedrijven om geld in het laatje te brengen.

Ik ben toch wel benieuwd naar de avonturen van de Hagenezen in de sneeuw. Ga jij kijken of heb je genoeg van de feestbeesten gezien in Oh Oh Cherso?

Vanaf 3 maart is Oh Oh Tirol iedere donderdag om 21:30 uur te zien op RTL 5.