Vanaf vanavond kunnen we de detective in ons weer vrijlaten om er achter te komen wie de mol is. Eindelijk is het nieuwe seizoen van Wie is de mol? namelijk weer op televisie! Tien bekende Nederlanders hebben zich in het geheim op de grote pot met geld gestort in El Salvador.

De bedoeling van Wie is de mol? is om door middel van allerlei opdrachten zo veel mogelijk geld te verzamelen voor de pot. Maar dit wordt helaas bemoeilijkt door de mol, want zijn doel is om zo min mogelijk geld te verzamelen voor de pot zonder dat hij daarvan verdacht wordt.

Het nieuwe seizoen van Wie is de mol? wordt weer gepresenteerd door Pieter Jan Hagens. De kandidaten van dit seizoen zijn: Pepijn Gunneweg, Miryanna van Reeden, Soundos El Ahmadi, Jan Kooijman, Patrick Stoof, Karin de Groot, Horace Cohen, Art Rooijakkers, Hanna Bervoets en Anna Drijver.

Wie is de mol? is vanaf 6 januari iedere donderdagavond om 20:30 uur te zien op Nederland 1.