Speciaal voor de aankomende feestdagen komt NARS met een kerst make-up collectie. Het is geen grote collectie, maar er is wel aan alles gedacht. Zo vind je een aantal producten voor de ogen, de lippen en zelfs aan de nagels wordt aandacht besteed.

Je kunt je nagels een mooi kleurtje geven met de paarse nagellak uit de collectie van NARS voor kerst 2010. Maar niet getreurd als je niet van paars houdt, je kunt ook gaan voor de bruine nagellak.

Om je wangen een gezond kleurtje te geven, kun je de lichtroze blush gebruiken. Daarnaast is het gemakkelijk je ogen een beetje meer kleur te geven met deze groengele oogschaduw.

Voor een feestelijke kleur op je lippen, kun je de lipgloss gebruiken. Deze vindt je in donker- en lichtroze. Als je liever lippenstift gebruikt, kun je ook terecht bij de kerstcollectie van NARS. De lijn bevat namelijk twee lippenstiften, een oranjerode en een zalmkleurige.

Wanneer je niet van geel houdt, maar je ogen toch wilt versieren kun je kiezen voor de oogschaduwpaletten met meerdere kleuren. In de eerste vind je donkergrijs, zeeblauw en lichtgrijs. De tweede bevat maar twee kleuren en bestaat uit paars en lichtgrijs.

Eerlijk gezegd vind ik de kerstcollectie van NARS erg leuk. De nagellakjes zijn mijn favoriet uit de kerstcollectie.