Met de aankomende feestdagen willen we er allemaal graag mooi uitzien en daarom komen vele make-up merken met een speciale kerstcollectie. Zo ook het make-up merk Bobbi Brown. De kerstcollectie van Bobbi Brown bevat voornamelijk onopvallende winterkleuren.

De Bobbi Brown make-up collectie voor kerst 2010 bevat twee grote paletten met daarin een heleboel kleurtjes verzameld. In het eerste palet wat je hierboven ziet, zitten een aantal oogschaduwkleuren maar ook aan de lippen is gedacht. De bovenste kleuren zijn voor de ogen en variëren van donker naar lichtbruin. De onderste vier kleuren zijn voor de lippen. Het tweede palet bevat allerlei vrolijke oogschaduwkleuren en springt er echt uit.

De grote paletten zijn niet de enige paletten met oogschaduw. Hierboven zie je nog twee kleinere oogschaduwpaletten met daarin vier verschillende kleuren oogschaduw. De paletten lijken qua kleurinhoud erg op elkaar, beide bevatten ze wit en bruin. Maar de eerste heeft meer zwarttinten en de tweede meer bruintinten.

Speciaal voor de lippen heeft de Bobbi Brown kerstcollectie twee doosjes met daarin verschillende kleuren. Zo kun je gemakkelijk onderweg je lippen nog even een mooi kleurtje geven. Bij het tweede doosje hoort ook een kwastje.

Veder zijn er is nog meer make-up producten om je ogen mee te versieren, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gouden of zilveren eyeliner. Maar voor de meiden die liever oogschaduw willen, zijn er nog een aantal doosjes met verschillende kleuren oogschaduw. Je vindt in het ene doosje een aantal opvallende kleuren als groen en paars maar in het andere doosje vindt je weer zachtere kleuren.

De kerstcollectie van Bobbi Brown bevat een heleboel paletten met oogschaduw, want hier zijn er nog twee. Met deze twee paletten met vier kleuren oogschaduw, kun je heel gemakkelijk smokey eyes maken. Met de glitterpoeder kun je jezelf helemaal laten stralen!

Gelukkig is er niet alleen aan de ogen gedacht in deze make-up collectie van Bobbi Brown. De kerstcollectie bevat ook nog drie lipglossen in de kleuren roze, goud en bruin. Daarnaast kun je jezelf met het setje rechtsboven een heerlijk bruin kleurtje geven. Het tasje met de kwasten is natuurlijk ontzettend handig, zo raak je het tenminste niet zo gauw kwijt.