We kennen Topshop voornamelijk van hun kleding en accessoires, maar ze verkopen ook make-up. Topshop komt voor winter 2010 met een Limited Edition make-up collectie die past bij de kledingcollectie. De make-up collectie van Topshop heet Heavy Duty.

De Heavy Duty make-up collectie van Topshop voor winter 2010 bestaat voornamelijk uit donkere, sombere kleuren. Er zijn producten voor de nagels, ogen en lippen. Zo kun je kiezen tussen drie kleuren nagellak, donkerblauw, donkergroen en heel donker grijs.

Alleen bij de eyeliners is er een kleur die er echt uitspringt, namelijk de fel roze variant. Verder zijn hier ook weer een aantal sombere kleuren terug te vinden, zoals donkergroen, donkerpaars en grijs. Mijn persoonlijke favoriet is de donkergroene.

Verder bestaat de Topshop make-up collectie uit twee oogschaduwpaletten met daarin twee kleuren. Je kunt kiezen tussen goud en zwart of groen en bruin/zwart. Hierbij is de groene weer mijn favoriet. Om mooie smokey eyes te maken kun je de zwarte eyeliner gebruiken.

Als je niet van eyeliner houdt en toch smokey eyes wilt maken, kun je kiezen voor de oogpotloden. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin en grijs. Een make-up collectie is natuurlijk niet compleet zonder mascara, vandaar de zwarte versie.

De Heavy Duty collectie bevat ook drie lipglosses in de kleuren paars, donkerroze en zalmkleurig. Persoonlijk houd ik niet zo van lipgloss, maar van deze drie kleuren vind ik de zalmkleurige het mooist.

Daarnaast heeft Topshop deze make-up lijn ook nog twee paar nepwimpers. Het eerste paar doet mij een beetje aan veren denken. Het tweede paar is erg puntig. Ik draag eigenlijk nooit nepwimpers, maar voor een feestje lijkt het me best eens leuk.