Eerder schreef ik al over de MAC A Tartan Tale Holiday Colour collectie en het eerste deel van de A Tartan Tale collectie, maar nu is het tweede deel van de MAC A Tartan Tale collectie aan de beurt. Dit deel bevat een aantal versierde blikjes met inhoud.

MAC A Tartan Tale Deel 2 bestaat uit verschillende leuke blikjes met daarin make-up. Zo is het eerste blikje zit een setje mini nagellakjes. Eerlijk gezegd vraag ik me af wat het doel is van een mini nagellak aangezien een normale nagellak al makkelijk mee te nemen is. Ik vraag me af of je hier lang mee zult doen. Het setje bestaat uit de kleuren zwart, blauwgroen, rood, goud en een soort van bordeaux rood.

Speciaal voor de ogen zijn er drie bewaarblikjes met daarin poederoogschaduw met glitters. In ieder bewaarblikje zitten vijf verschillende kleuren oogschaduw. In het donkergroene blikje zitten de kleuren donkerrood/paars, bruin, zalm, taupe en beige. Het blauwe doosje bevat zachtere kleuren zoals lichtroze, violet, grijs met paars, zilver en taupe. Mijn favoriet is het gele blikje met daarin de kleuren lichtgroen, lichtbruin, goud, roze en een roze/bruinachtige kleur.

Daarnaast zijn er ook drie bewaarblikjes gevuld met ieder vijf kleuren lipgloss. Je kunt hierbij kiezen voor een doosje met roze tinten, zalm tinten en bruin/goud tinten. De bewaarblikjes zijn groter dan die van de oogschaduw en de nagellak,  maar de producten zijn toch wel redelijk klein.

Persoonlijk vind ik de doosjes uit de MAC A Tartan Tale Deel 2 collectie vooral leuk om cadeau te geven. Daarnaast is zo’n blikje natuurlijk ontzettend handig om de producten in te bewaren.