Vanavond wordt in de spannende live finale van Expeditie Robinson bekend gemaakt wie de Robinson van 2010 is. Er zijn al zoveel expeditieleden afgevallen dat de laatste vier eigenlijk al blij mogen zijn dat ze zover gekomen zijn.

De Vlaamse Tatiana is al zeker van een plek in de finale in Expeditie Robinson. Maar de Nederlandse Saar, Regina en Sebastian moeten nog tijdens een ontzettend zware proef tegen elkaar strijden om een plek in de finale. Wie zal er door gaan en wie vallen er af?

Ik ga vanavond zeker kijken naar de live finale vanuit Panama in Amsterdam. Mijn favoriet is Saar dus ik hoop echt dat zij vanavond gaat winnen. De finale van Expeditie Robinson is donderdag 2 december om 20:30 uur op RTL 5 te zien.

Kruip jij vanavond voor de televisie om te kijken naar de spannende live finale van Expeditie Robinson 2010?

Update
Regina Romeijn (33) wint Expeditie Robinson 2010