Vlak voor Sinterklaas komt MAC make-up met nog een collectie. Deze collectie is een samenwerking tussen MAC en de Nederlandse industrieel ontwerper Marcel Wanders.

Wat meteen op valt aan de MAC & Marcel Wanders make-up collectie is het uiterlijk van de producten. De meeste producten zien er een stuk luxer uit dan normaal. De opvallende rondingen zie je bij ieder product terug.


Er zijn vier verschillende lipglossen, tweemaal een donkere kleur en twee keer een lichtere. Lipgloss is niet helemaal mijn ding, maar de roze kleur vind ik toch wel het mooist.


Voor de meiden die niet van lipgloss houden, is er ook lippenstift. Je moet wel durven opvallen met deze lippenstiften want ze zijn alle vier redelijk opvallend. Mijn favoriet is de derde lippenstift van het bovenstaande plaatje.


De MAC & Marcel Wanders collectie bevat ook twee poedertjes. Beiden poeders zijn vrij licht van kleur, bijna beige. Zelfs de poeder in het doosje is aangepast aan het design van deze collectie.


Naast alle andere make-up bevat deze collectie natuurlijk ook een zwarte mascara. Met de kwast kun je de poeder gemakkelijk over je wangen verdelen. Er is ook nog een speciale ketting met daarin een soort diamantje en in het diamantje zit lipgloss. Je kunt alle producten gemakkelijk meenemen in het bijpassende tasje uit de MAC & Marcel Wanders collectie.

De MAC & Marcel Wanders collectie is vanaf zaterdag 4 december verkrijgbaar in Nederland.