Eerder schreef ik al over de terugkomst van Gossip Girl en vanavond is het dan eindelijk zover. Om half tien vanavond kunnen we met zijn allen voor de televisie kruipen om te kijken naar de levens van Blair, Serena, Dan, Nate, Chuck en de rest.

NET 5 zendt vanaf vanavond het derde seizoen (vanaf de zesde aflevering) van Gossip Girl uit. Voor de meiden die niet meer precies weten waar het verhaal geëindigd is staat hieronder een korte samenvatting.

Blair en Chuck hebben nog steeds een relatie maar dan wel één met hun eigen spelletjes en regels. Serena besluit niet naar Brown te gaan en legt het aan met Carter, rivaal van Chuck. Nu Serena en Blair weg zijn, is Jenny de nieuwe koningin van high school. Ondertussen probeert Chuck uit de schaduw van zijn vader te komen, door een club en een hotel te openen.

Als je benieuwd bent naar hoe het verder gaat, moet je vanavond absoluut kijken. Gossip Girl is vanaf maandag 29 november wekelijks te zien om 21:30 uur op NET 5.

Update: Gossip Girl is sinds het begin van 2011 weer van de buis. Na tegenvallende kijkcijfers heeft NET5 besloten dat ze in plaats van Gossip Girl het nieuwe programma Hawthorne gaan uitzenden. Wanneer en of Gossip Girl terug komt is nog niet bekend.