Floris Bosveld is zondagavond de winnaar geworden van het derde seizoen van So You Think You Can Dance. Hij versloeg in de live finale zijn tegenstanders Lise, Natascha en publieksfavoriet Lorenzo.

In de live finale van So You Think You Can Dance was het Natascha die als eerst naar huis moest. Helaas moest de Vlaamse Lise als tweede weg, waardoor er twee jongens, Lorenzo en Floris, overbleven.  Lorenzo moet genoegen nemen met een tweede plaats want na een spannende battle werd duidelijk dat het publiek en de jury gekozen hadden voor de Groningse Floris.

De 18-jarige Floris heeft naast de titel beste danser van 2010 ook nog een aantal andere leuke prijzen gewonnen. Zo wordt er 25.000 euro op zijn rekening gestort en krijgt hij een dansopleiding cadeau. Daarnaast heeft hij ook meteen zijn eerste filmrol binnen, hij mag namelijk meespelen in de eerste Nederlandse dansfilm Body Language. Hierbij wil ik Floris nog even feliciteren met al deze geweldige prijzen.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=kuO2SWmYAIU&fmt=35[/pro-player]

Lorenzo & Floris – The battle

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=0nmqqk4DQYw&fmt=35[/pro-player]