Na een wekenlange zoektocht naar de beste danser van de Benelux, zal vanavond in de live finale van So You Think You Can Dance eindelijk bekend worden wie deze titel mag dragen. Grote kans dat het een zeer pittige strijd zal worden!

Afgelopen zondag werd in de halve finale van So You Think You Can Dance bekend dat het publiek het minste vertrouwen had in Enora en Stefano. Daardoor moesten de twee het programma verlaten, waarmee hun droom So You Think You Can Dance te winnen meteen als een zeepbel uit elkaar spatte.

Maar de strijd gaat verder en vanavond zullen de overgebleven 4 kandidaten Lorenzo, Natascha, Lise en Floris er alles aan doen om als winnaar van So You Think You Can Dance uit de bus te komen. Wie is jouw favoriet?

De Finale van So You Think You Can Dance is op 28 november om 20.00 uur te zien op RTL 5.

Foto So You Think You Can Dance Facebook