Vanavond zendt MTV de tweede aflevering van If You Really Knew Me uit. Het programma gaat over vooroordelen en elkaar echt leren kennen.

In iedere aflevering van If You Really Knew Me worden er vijf leerlingen uit verschillende groepen gevolgd op weg naar de Challenge Day. Op Challenge Day worden alle groepen door elkaar gegooid waardoor iedereen zijn beeld van de anderen aan moet passen. Vaak blijkt iemand een stuk leuker dan verwacht.

De leerlingen stellen zich open en proberen echt te veranderen, dat geeft een bijzonder beeld van de personen die mee doen aan het programma. Zonder hun groep kunnen de leerlingen laten zien we ze echt zijn en waar zij voor staan.

Deze scholieren komen er achter of het mogelijk is je leven in één dag te veranderen. Als je benieuwd bent naar het resultaat, kijk dan iedere zaterdagavond om 19:00 uur naar If You Really Knew Me op MTV.