Het make-up merk Bobbi Brown heeft een make-up collectie voor winter 2010 ontworpen. De collectie heeft de naam Black Velvet gekregen en bestaat uit een aantal producten voor de ogen en de lippen. Er komen veel donkere kleuren in terug.

De Bobbi Brown make-up collectie voor deze winter bestaat uit een aantal oogpotloden en verschillende soorten oogschaduw. Qua oogpotloden is er keuze uit drie kleuren, bruin, paars en zwart. Hiermee kun je mooi smokey eyes maken.

Verder bevat de Black Velvet collectie drie oogschaduwpaletten met glitters in de kleuren rood/bruin, grijs en lichtbruin. Maar als je niet van glitters houdt, kun je kiezen voor de donkergrijze of donkerbruine oogschaduwpaletten. Wanneer je van kleur houdt, zijn de donkerroze en paarse oogschaduwpaletten misschien meer jouw ding.

Persoonlijk moet ik even wennen aan de donkere kleuren voor de lippen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een crème lippenstift in de kleuren donkerbruin en heel donkerrood. Daarnaast is er een licht bruine lippenstift met glitters. Maar er zijn ook gewone lippenstiften, een donkerrode en een bijna zwarte. Daarnaast is er ook nog een lipgloss in de kleur donkerrood/bruin.

Ik vind de Black Velvet Collectie van Bobbi Brown erg mooi, al moet ik nog wel even wennen aan de donkere lippenstiften. De naam Black Velvet doet me alleen een beetje denken aan het wasmiddel Robijn Black Velvet haha.