Benelux Next Top Model is nog maar net afgelopen en nu kunnen we alweer kijken naar het nieuwe seizoen van America’s Next Top Model. In het dertiende seizoen van de zoektocht naar een volgend topmodel krijgen de kleinere meiden ook een kans.

Voor het eerst in de geschiedenis van America’s Next Top Model zijn alle deelnemende meiden kleiner dan 1.70 m. De kleinste deelneemster aan het dertiende seizoen van America’s Next Top Model is zelfs maar 1.60 m.

Vanavond is in de eerste aflevering van America’s Next Top Model te zien hoe de groep van 32 meiden uitgedund wordt naar een kleiner groepje van maar liefst 14 deelnemers. Zoals we gewend zijn ligt de presentatie van het programma in de handen van topmodel Tyra Banks. De jury bestaat ook dit seizoen uit Nigel Barker, Jay Manuel en J. Alexander. Alleen Paulina Porizkova is sinds dit seizoen niet meer terug te vinden in de jury van America’s Next Top Model.

America’s Next Top Model is iedere maandagavond om 20:30 uur te zien op RTL 5.