Vanavond is dan eindelijk de eerste liveshow van Popstars te zien. Eerder dit jaar verschoof de talentenjacht van de vrijdagavond naar de maandagavond omdat zij de concurrentie met The Voice of Holland niet aankonden.

Veertien kandidaten strijden in de liveshows om als winnaar van Popstars 2010 uit de bus te komen. Er zijn een aantal bijzondere kandidaten die meedoen aan dit seizoen van Popstars, zoals Dean Saunders. Hij is het broertje van Ben Saunders, de publiekslieveling van The Voice of Holland.

Daarnaast gaat de winnares van X-Factor 2007 Sharon Kips het bij Popstars 2010 opnieuw proberen. Persoonlijk vind ik dat het tijd wordt om nieuw talent een kans te geven.

Nu Gerard Joling uit de running ligt, zal Tooske samen met Nance de liveshows presenteren. Er zijn maar vijf mannelijke kandidaten, dus het zou zomaar kunnen dat het binnenkort een echte vrouwenshow wordt.

De liveshows van Popstars zijn iedere maandagavond om 20:30 uur op SBS 6 te zien.