Eerder schreef ik al over de realityserie The Kardashians die sinds kort op NET 5 uitgezonden wordt. Maar vanaf vanavond is de spin-off van de serie ook op televisie te zien. Deze heet Kourtney and Khloe Take Miami en gaat over twee van de drie zusjes Kardashian.

In de realityserie Kourtney and Khloe Take Miami zien we hoe de twee zusjes Kourtney en Khloe een kledingwinkel openen van hun merk D-A-S-H. Natuurlijk gaat dit niet helemaal zonder slag of stoot en meteen in de eerste aflevering krijgen de twee zusjes al ruzie met elkaar.

Veel verschil is er niet tussen The Kardashians en Kourtney and Khloe Take Miami, in beide programma’s zitten de zusjes Kardashian achter de jongens aan, maken ze ruzie met elkaar en feesten ze tot ze er bij neer vallen.

Vanaf vanavond is Kourtney and Khloe Take Miami elke dag te zien om 20:00 uur op NET 5.