Vanavond is het dan eindelijk zover: De finale van Benelux Next Top Model! In de Lichtfabriek in Haarlem zullen Renee, Melissa, Marjolein en Alix in de live finale strijden om de titel Benelux Next Top Model.

Op een aantal extreme catwalks en onder begeleiding van de romantische muziek van Xander de Buisonje laten de meiden vanavond hun loopje zien. Naast Xander zal ook Rene Froger optreden bij de live finale van Benelux Next Top Model. Maar er zal ook flink gedanst worden, want de zes beste dansers uit So You Think You Can Dance komen hun kunsten vertonen.

Daphne Deckers presenteert vanavond de live finale van Benelux Next Top Model, maar we krijgen ook nog internationale medewerking bij de finale van Benelux Next Top Model. Supermodel Janice Dickinson komt namelijk de jury versterken en Nigel Barker heeft de kanshebbers een aantal tips gegeven.

De vier overgebleven meiden zijn allemaal vastberaden de titel Benelux Next Top Model in hun zak te steken dus het wordt waarschijnlijk een hele spannende finale. Wie is jouw favoriet?

Benelux Next Top Model De Finale is maandagavond 15 november live te volgen om 20:30 uur op RTL 5.