Morgen begint er weer een nieuw programma op MTV, namelijk Future Fighters. In dit programma is het de bedoeling dat twee teams van drie afgestudeerden gezamenlijk een netwerkevent organiseren.

In Future Fighters moeten de afgestudeerden met elkaar samenwerken maar ook tegen elkaar strijden. Er kan natuurlijk maar één team de beste zijn! In de achtste en laatste aflevering zal in de finale duidelijk worden welk team dat is.

Het eerste team bestaat uit Soufiane die de MBO opleiding Grafische Vormgeving heeft gedaan, Joost die een diploma van de HBO opleiding Media & Entertainment Management in zijn zak heeft en de slimme Xandra die de Hogere Hotelschool gedaan heeft en daarnaast ook nog een Master Business Administration.

Het eerste team zal het opnemen tegen team twee dat bestaat uit Boudewijn die de HBO opleiding Commerciële Economie heeft gevolgd, de creatieve Meis die de opleiding Media, Informatie en Communicatie heeft gedaan en Wendy die de opleiding Leisure Management heeft afgerond.

Naast het organiseren van het netwerkevent krijgen de teams ook met allerlei workshops en uitdagingen te maken. Hierbij worden de teams bij gestaan door een coach en experts uit verschillende vakgebieden.

Future Fighters is vanaf zondag 14 november 8 weken lang te zien om 20:30 uur op MTV.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=pRqePmKbw-k&fmt=35[/pro-player]