Na The Voice Blind Auditions en The Voice The Battle is het nu tijd voor de liveshows. Vanavond zal de eerste liveshow uitgezonden worden met daarin de kandidaten van Nick & Simon die zullen strijden tegen de kandidaten van VanVelzen.

Tijdens de liveshows van The Voice Of Holland kun je door middel van een sms of een belletje stemmen op je favoriet en er daardoor voor zorgen dat deze naar de volgende ronde gaat. In de derde ronde van The Voice of Holland kunnen we een aantal spectaculaire optredens verwachten. De kandidaten moeten in deze ronde ook nog met hun coaches optreden.

Vanaf het begin van het programma werd The Voice of Holland al gepresenteerd door Martijn Krabbe, maar bij de liveshows krijgt hij versterking van Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz. Martijn en Wendy zullen de show presenteren en Winston zal ons een kijkje backstage geven.

The Voice of Holland is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL 4.