Eerder schreef ik al over de MAC A Tartan Tale Colour Story. Nu is het volgende deel genaamd MAC A Tartan Tale Deel 1, van de uitgebreide MAC kerstcollectie die in het teken van Schotland, aan de beurt.

De MAC A Tartan Tale Deel 1 collectie bestaat uit vier verschillende oogschaduwpaletjes die er door de Schotse ruit lekker vrolijk uitzien. Je kunt kiezen voor een oogschaduwpalet met daarin bruintinten of paarstinten. Maar er zijn ook twee oogschaduwpaletjes met daarin allerlei verschillende kleuren. Zo is er één met een aantal bruintinten, maar ook één met paars en oranje en een andere met donkerrood, paars, groen en beige.

Het eerste deel van de A Tartan Tale collectie bevat twee paletten met daarin drie kleuren voor de lippen. Het eerste paletje bestaat uit drie roze nuances en het tweede paletje bevat drie bruintinten.

Blush vinden we terug in een uitschuifbaar doosje met daarin wederom drie kleuren. Het eerste doosje bevat voornamelijk lichte kleuren zoals zalm. Het tweede doosje geeft je meer kleur, want daar zit een roze tint in.

Er zijn ook nog een aantal make-uptasjes, deze hebben allemaal een eigen inhoud. Deze tasjes zijn natuurlijk ook erg leuk om aan iemand cadeau te geven! Twee van deze tasjes zijn gevuld met een lippenstift, een lipgloss en een lippotlood. Je kunt kiezen voor een roze inhoud of toch de licht oranje inhoud.

Voor de ogen zijn er twee verschillende tasjes, die tasjes zijn gevuld met twee oogschaduws, een eyeliner en een mascara. Hierbij kun je kiezen voor paars of groen.

Als je kwasten nodig hebt, kun je die ook met een leuk geruit make-uptasje kopen. Er zijn namelijk drie tasjes waarin allerlei kwasten zitten.

Het eerste deel van de A Tartan Tale collectie ligt al sinds zaterdag 6 november in de winkels dus wees er snel bij! Het tweede en laatste deel vind je binnenkort op Meidenblog. Dit deel is pas in december te koop.