De Satin Hair brush van Braun is naar eigen zeggen een compleet nieuwe uitvinding in de wereld van haarverzorging. De borstel moet je met een druk op de knop van glanzend haar voorzien, zodat je er elke dag perfect verzorgd uit ziet.

De Braun Satin Hair brush is speciaal ontworpen, om de dagelijkse beautyrituelen van meiden iets makkelijker te maken. Je moet er namelijk glanzend en glad haar van krijgen, door er alleen maar mee te borstelen. Omdat het een draadloos apparaat is kun je het overal mee naar toe nemen in je tas, net zoals een gewone borstel.

De nieuwe borstel van Braun heeft ook een handige anti-pluis werking, dankzij de IONTEC technologie. In feite heeft deze hetzelfde resultaat als een conditioner, die pluizig en statisch haar tegen gaat. Op deze manier moet ervoor gezorgd worden dat je haar niet beschadigd tijdens het borstelen, maar dat het er zacht en stijl uit komt te zien.

Deze Braun borstel werkt op batterijen, dus hoef je niet met een snoer te knoeien. Ook kun je de borstel  eenvoudig schoonmaken, doordat de kop er vanaf kan worden gehaald. De Satin Hair brush is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en zilver en kost 44,99 euro.